Planinarsko društvo Obzova

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Dobrodošli

obzova no bgOvdje možete naći sve informacije vezane uz rad društva, pogledati na kojim smo izletima do sada bili i kako smo se proveli te koji su nam izleti i projekti u planu u budućnosti.

Nadolazeći izlet

 

...uskoro...

Izlet brodom na Grgur i Goli otok 28.05.16.

Datum: 28.5.2016. (subota)
 
Polazak: u 9.00 okupljanje na rivi Punat
 
Vodič: Diana Matešić
 
Plan puta: Skupljamo se na rivi u Puntu i čekamo dolazak naših slovenskih prijatelja iz PD Mežica.
 
U 9.30 krećemo prema Golom otoku. Nakon sat i pol vožnje uz prekrasne poglede na uvale i plaže Krka i Prvića stižemo na Goli otok. U pratnji turističkog vodiča obilazimo napuštene komplekse bivšeg logora. Za one koji žele planinariti organizirat ćemo odlazak na vrh otoka (1.5 sati do bunkera na vrhu)
 
Nakon ručka nastavljamo vožnju brodom do Grgura, gdje se i opet možemo podijeliti u dvije grupe: one koji žele planinariti (ukupno 2.5 sati) i one koji se žele kupati. Povratak u Punat u 19.00.
 
Oprema: primjerena planinarska odjeća i obavezna čvrsta obuća, zaštita od sunca, planinarska, zdravstvena i osobna iskaznica
 
Prijave: Diana Matešić ( 098 425 793 ), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Prijave za izlet najkasnije do subote 15. svibnja kod vodiča, kako bi formirali cijenu i organizirali ručak prema broju prijavljenih
 
Prijavom na izlet, svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
 
U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, moguće su promjene plana ili potpuno otkazivanje izleta.