Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Obzova povodom 10 godina Društva 09.12.18.

Slike Ibro

Slike Vedran

Slike Stjepan

Slike Dragan

 

IZLET NA OBZOVU POVODOM 10.g. OSNUTKA DRUŠTVA

 

Datum:  09.12.2018.g. (nedjelja)

Prijevoz: osobni automobili

Mjesto okupljanja: Parkiralište Dunat

Vrijeme okupljanja: 11 sati

Smjer: Treskavac – Obzova  (dalje prema vremenskim uvjetima)

Vodič: Vedran Veletanlić (prijave kod tajnice na mob. 0989034588)

 

OPIS PUTA

Na mjestu okupljanja ćemo ostaviti dio automobila. Ostalim ćemo se prevesti do prijevoja Treskavac. Ukoliko vrijeme bude bez kiše ići ćemo do Skale autima, a odatle pješice do Obzove i natrag preko lokve „na Hramčići“ do lovačkog doma gdje će se održavati proslava obljetnice. Ako vrijeme bude kišno ići ćemo od Treskavca do Velog vrha i natrag.

Oni koji ne mogu doći na izlet mogu slobodno doći u Lovački dom u poslijepodnevnim satima (ali se moraju prijaviti tajnici na gore spomenuti broj) gdje će biti zakuska za sve prijavljene. Dobrovoljni prilozi u obliku pića i slastica uvijek su dobrodošli!

Oprema: Standardna planinarska oprema primjerena vremenskim uvjetima. Osim standardne opreme treba imati kišnu kabanicu i odjeću za presvlaku, kapu, rukavice i slično.

Sa sobom ponijeti planinarsku, osobnu i zdravstvenu iskaznicu.

Prijavom na izlet svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene i fizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.