Planinarsko društvo Obzova

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Dobrodošli

obzova no bgOvdje možete naći sve informacije vezane uz rad društva, pogledati na kojim smo izletima do sada bili i kako smo se proveli te koji su nam izleti i projekti u planu u budućnosti.

Posljednji izlet

 

21.02. Žbevnica

 

 

Nadolazeći izlet

Treskavac - Bag - Baška 26.09.15.

Slike Dragan N.

 

VACLAVOV GREBENSKI PUT

(s planinarima iz PD Novo Mesto)

TRESKAVAC (318 m)  – OBZOVA (569 m)  – VELIKI HLAM (482 m) - BAG (185 m)  - BAŠKA

Datum: 26.9.2015. (subota)

Prijevoz: osobnim automobilima

Polazak: okupljanje u 9:00 sati na prijevoju Treskavac

Vodiči: Diana Matešić, Zoran Uzelac  i vodiči PD Novo Mesto

S planinarima iz Pohodniškog društva  Novo  Mesto proći ćemo  jednu od najljepših grebenskih staza „Vaclavov grebenski put“ od Treskavca do Baga i spustiti se u Bašku. Zbog prekrasnih pogleda na otoke, kopno i Bašćansku kotlinu napravit ćemo više pauza, pa planiramo dolazak u Bašku između 16:00 i 17:00. Za šofere ćemo organizirati prijevoz do Treskavca, a planiramo i zajedničku  večeru u nekoj od bašćanskih konoba.

Oprema: primjerena planinarska odjeća i obuća, planinarska, zdravstvena i osobna iskaznica 

Prijave: Diana Matešić ( 098 425 793 ),  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prijavom na izlet svaki učesnik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.  U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, moguće su promjene plana ili potpuno otkazivanje izleta.