Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Događanja

Izdvojili smo neka zanimljiva događanja, u nekima ćemo možda sudjelovati zajedno a neka možete i sami posjetiti.  • 13.01. Upoznaj svoju zemlju, Grad Krk

Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske započela je 2017.godine s projektom "Upoznaj svoju zemlju" u sklopu kojega su prošle godine organizirali besplatna vođenja za svoje sugrađane u više od 40 mjesta, a sve to povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske.

U sklopu drugog izdanja projekta „Upoznaj svoju zemlju“ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske i ove godine i to 13. siječnja 2019. godine (nedjelja) organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

Turistička zajednica Grada Krk sa zadovoljstvom se pridružila ovom projektu i poziva sve svoje sugrađane da se uključe u vođenje kako bi još bolje upoznali svoj grad i tako postali svojevrsni ambasadori hrvatskog turizma.

Grad Krk, mjesto sastanka kod sunčanog sata na Rivi u 12:00 sati


  • 20.01. "Dec črnega za Vojkota", PD Opatija

​U spomen na prijatelja, planinara, domara Vojka Sankovića (1946.–2017.), PD Opatija Vas poziva na "Dec črnega za Vojkota".

Plan događanja: okupljanje planinara i prijatelja u Planinarskom domu „Poklon“ u 9.00 sati. Uplata priloga od 10,00 kuna za sudionike. U 10.00 sati polazak na jedan od Vojku dragih vrhova u okolici. Povratak u planinarski dom, zdravica i nastavak neformalnog druženja u domu