Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Maškarani izlet Dunat - Vrbnik 30.01.22.

 

Slike Ibro

 

Maškarani planinarski izlet

Dunat - Vrbnik

Datum, sat: 30.1.2022., 8:00 h

Odredište: Dunat – Vrbnik

Visinska razlika: 200 m

Prijevoz: automobili

Vrijeme trajanja: 4-5 sati hoda

Zahtjevnost: lagana staza

Umjesto planiranog zimskog izleta u Gorski kotar, a zbog nedostatka snijega na Platku i okolici, organizira se izlet planiran za studeni 2022. kao maškarani izlet:

Okupljanje u 8.00 sati kod crkvice Sv. Dunata, obavezno maskirani (minimalno šešir)!!! Većina automobila odvest će se u Vrbnik, a vozači će se vratiti s par automobila do Dunata. Polazak sa Dunata u 8.30 prema Vrbniku. Iz Vrbnika se vozači vraćaju s minimalnim brojem auta do Dunata na kraju izleta.

Tko želi, može ručati u konobi na trgu u Vrbniku poslije izleta.

Djeca mogu ići pod nadzorom odgovorne osobe.

Informacije i prijave do petka 28.1.2022.: France Chopinet 099 67 65 339, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, da će poštovati pravila zaštite prirode i okoliša te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Vodič ima pravo odbiti sudjelovanje pojedinca za kojeg procijeni da nije tjelesno spreman, da nije adekvatno opremljen ili da nije spreman djelovati timski. Obavezno poštivanje epidemioloških mjera.